01/10/2021

На що варто звертати увагу, коли купуєте квартиру в новобудові?

🔹Репутація забудовника

Як довго забудовник на ринку? Скільки новобудов здано? Чи не було затримок здачі ЖК — все це має значення і підказує вам чи можна довіряти забудовнику. Також варто звернути особливу увагу на відгуки власників квартир у вже зданих житлових комплексах.

🔹Технологія і матеріали будівництва

Від цього залежить термін експлуатації будинку і стійкість до впливу навколишнього середовища.

🔹Планування

Сюди входить: розмір і кількість кімнат, розташування ванни і кухні, можливість перепланування. Все має бути максимально комфортно для вас.

🔹Інфраструктура

Здається, що це не так важливо, але коли ви щодня зіштовхуєтеся з незручностями типу відсутності транспорту, продуктових магазинів біля дому або, банально, немає куди піти погуляти з дітьми — це стає проблемою і дуже впливає на ваш рівень життя.

🔵 Важливі пункти, погоджуєтеся? Бо ми так і завжди стараємося відповідати вимогам й інтересам наших клієнтів👇🏻

— Вже 8 років ми займаємося будівництвом сучасних малоповерхових будинків котеджного і стали лідером у будівництві таунхаусів у Львівській області. За цей час ми збудували близько 62 будинків, а це аж 45,000 м2 і 820 щасливих сімей!👨‍👩‍👧‍👦

— Наші новобудови значно перевищують державні стандарти будівництва і відповідають європейським критеріям. Для будівництва ми використовуємо сертифіковані і екологічні будівельні матеріали, без хімічних речовин.

— Ми пропонуємо різні варіанти квартир, від одно- до п’ятикімнатних, з різною площею та плануванням, тому у наших ЖК кожен може знайти оптимальний для себе варіант. А для найвибагливіших — пропонуємо можливість вільного планування!

— Всі ЖК будуємо біля природних зон, а поблизу неодмінно є все необхідне для комфортного життя: супермаркети, школи, дитячі садки, зупинки громадського транспорту.

🏗 Переконайтеся самі! Ознайомтеся з ЖК та плануванням квартир на сайті і записуйтеся на огляд за номером телефону +380681010141